Amor Musae houdt donateursactie in Kampwijk

Swifterbant - Muziekvereniging Amor Musae houdt op dinsdagavond 28 mei haar jaarlijkse donateursactie. Ieder jaar wordt een andere wijk aangedaan en deze keer is de Kampwijk aan de beurt.

De Kampwijk  bestaat uit de straten begrensd door Het Zichtbord, De Drainhaak, De Trippen, De Noordsingel en De Lange Streek. De leden van de brassband komen huis-aan-huis vragen of men donateur wil worden. Op het plein van De Slegge speelt JAM (Jeugdorkest Amor Musae) een paar vrolijke wijsjes waarbij publiek van harte welkom is. De jongste twirlsters dansen mee. Deze actie zou vorig jaar al plaats hebben gehad maar werd op het laatst afgelast wegens noodweer.

51 jaar

Amor Musae is al 51 jaar de muziekvereniging in Swifterbant en bestaat momenteel uit: de brassband, JAM, de Startgroep (leerlingen koperblazen) en de twirlsters. Bij de evenementen in het dorp is de vereniging meestal van de partij. Denk hierbij aan Koningsdag, avondvierdaagse en dodenherdenking. De brassband geeft ook regelmatig een concert in Swifterbant of omgeving. De twirlsters doen veel meer dan  lopen in de optocht. Bij landelijke wedstrijden haalden ze vele prijzen binnen.

Wegvallen subsidie

Amor Musae hoopt veel nieuwe donateurs te kunnen verwelkomen. Sinds het wegvallen van subsidies zijn de giften van de donateurs heel belangrijk voor het in stand houden van de vereniging.  De actie duurt van 18.30 tot 20.00 uur en is goedgekeurd door gemeente Dronten.

Kijk voor informatie op: www.amormusae-swifterbant.nl