Meerpaal presenteert sprankelend seizoen tijdens première-avond

Dronten - Na maandenlange voorbereiding heeft theater De Meerpaal vrijdag het nieuwe theaterseizoen afgetrapt. Het was een avond boordevol theatrale voorproefjes met onder andere zanger Jim van der Zee, cabaretier Fabian Franciscus en het hilarische typetje Marja van Katendrecht.

Sfeervol aangekleed

De avond werd sfeervol aangekleed door acteurs uit de musical ‘Swinging Sisters’, een eigen productie van theaterschool Karakter. Directeur Hans Maris was de gastheer van de avond.

Enthousiast

Bezoekers reageerden enthousiast op de inhoud van de premièreavond. ‘Grandioos, deze avond sla ik nooit meer over,’ was één van de reacties. De 110 voorstellingen zorgen komend seizoen voor een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Met namen als Bert Visscher, Pieter Derks, Peter Heerschop en Claudia de Breij is het genre cabaret sterk vertegenwoordigd. VOF De Kunst, OG3NE, Waylon, Van Dik Hout en The Best of Britain zijn enkele voorbeelden van muzikale pareltjes die naar De Meerpaal komen.

Muzikale battle

Fans van The Rolling Stones en The Beatles moeten 25 bij de muzikale battle zijn. Topmusicals ‘Hello Dolly’, ‘Verliefd op Ibiza’ en ‘Haal het doek maar op’ zijn volgend voorjaar te zien in Dronten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met producties als ‘Woezel en Pip’, ‘Kikker is jarig’ en ‘Sesamstraat’. De populaire jeugdserie ‘Brugklas Live’ is speciaal voor de jonge fans in een theaterversie te zien op 20 maart 2020. Daarin speelt ook een deel van de originele cast mee.

Meerpaal Magazine

De veelzijdigheid van De Meerpaal komt dit jaar ook meer tot uiting in het Meerpaal Magazine. Dit splinternieuwe magazine staat boordevol voorstellingen, tips, interviews en recepten van onze artiesten. Ook kunnen lezers zich laten inspireren door avondvullende programma’s met live muziek van Dronter artiesten, thema-avonden gekoppeld aan voorstellingen (infotainment) en jamsessies van De Meerpaal Academie. Het magazine is verkrijgbaar op ons Serviceplein.

Meerpaalpashouder

Theaterliefhebbers die nog geen Meerpaalpashouder zijn, kunnen voor € 15,- een pas aanschaffen. Tot 1 juni profiteren ze van 10% extra korting in de voorverkoop. Ook ontvangen ze een voucher voor één theaterplankje met lekkernijen na afloop van een voorstelling en kunnen ze voordelig naar Pionier-voorstellingen. De voorverkoop is exclusief voor Meerpaalpashouders.