'Take a Look': bijzondere outdoor foto-expositie in stadscentrum SuyderSee

Dronten - Met de presentatie van 38 grote foto’s van de regio Dronten heeft stadscentrum SuyderSee een bijzondere outdoor-expositie in huis. De expositie ‘Take a Look’ loopt van 17 mei tot en met 15 juni. Iedereen kan stemmen op zijn/haar favoriete foto.

Aanleiding voor ‘Take a Look’ is de fotowedstrijd ‘Take a Shot’, die de hele aprilmaand liep. Elke fotograaf, van hobbyist tot professional, werd opgeroepen zijn/haar mooiste plekje in de gemeente Dronten vast te leggen en in te zenden. En dat is gelukt: met maar liefst 136 inzendingen overtrof de deelname de verwachtingen van de Werkgroep Activiteiten en Marketing Stichting DOES. 'We hebben zelfs meer inzendingen binnengekregen, dan de vergelijkbare actie in de stad Tilburg. Een teken dat Dronten veel mooie plekjes heeft om in beeld te brengen en dat we trots zijn op onze regio'.

Stem en win

Tot en met 9 juni kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen op de favoriete foto. Dat kan online via www.suydersee.com of via stemformulieren die te vinden zijn in de omringende winkels. Er is zowel een publieksprijs van 500 euro als een vakjuryprijs van 500 euro. Uit de stemmers wordt óók een winnaar geloot, die honderd euro krijgt. De winnaars worden op 15 juni bekend gemaakt tijdens een feestelijk moment bij de expositie.