Tennisvereniging LTVL viert gouden jubileum

Lelystad - Op 17 maart 1969 werd in het toenmalige Café-Restaurant De Meerkoet in Lelystad de oprichtingsvergadering van LTVL gehouden. De tennisvereniging viert haar gouden jubileum op zaterdag 15 juni op sportpark Langezand.

De oprichtingsvergadering in 1969 werd belegd door de heren Van Grondelle, Coonen en Nelissen in aanwezigheid van 90 Lelystedelingen. 40 Personen gaven zich direct op als lid. Het bestuur bestond toen uit voorzitter J.A. van Grondelle, secretaresse mevrouw Van der Meer-Bouwhuis, penningmeester de heer F. van der Valk en de leden mevrouw Bulsink en de heer Rietveld. Mede door de diverse bestuursleden en vele vrijwilligers die met hart en ziel in de afgelopen 50 jaar voor LTVL hun werkzaamheden verrichtten, zijn er nu een tennisvereniging en een tenniscomplex om trots op te zijn. Een moment om bij stil te staan, terug te kijken, herinneringen op te halen maar ook om weer vooruit te kijken.

Voorzitter Pieter Hermus: 'Wij houden wel van een feestje en daarom vieren wij op zaterdag 15 juni ’s avonds ons gouden jubileum. Hoewel de oprichtingsdatum eerder plaatsvond, heeft het bestuur besloten het feest drie maanden later te vieren opdat de weergoden ons gunstig gestemd zijn, zodat we een fantastische avond zullen beleven. 50 Jaar is eigenlijk best nog wel jong. Vooral als je tegen het licht houdt dat onze vereniging bruist van energie. Jonge maar ook oudere leden voelen zich dan ook helemaal thuis bij de oudste tennisvereniging van Lelystad. We willen samen met onze leden, oud-leden, sponsoren en andere genodigden, het glas heffen, herinneringen ophalen en naar de toekomst kijken, want na je 50e begint het toch?'

In verband met het 50-jarig jubileum is LTVL op zoek naar zoveel mogelijk informatie over en van de vereniging. 'Leuke en mooie herinneringen, oude foto’s, zodat er een historisch overzicht ontstaat'. Informatie kan worden geplaatst op de Facebookpagina van LTVL of op de website: www.ltvl.nl.

Het jubileumfeest vindt plaats op zaterdag 15 juni op het tenniscomplex van LTVL op sportpark Langezand, Sportparkweg 1. Aanmelden kan via de website www.50jaarltvl.com.