Avondvierdaagse Lelystad gaat op voor 49e editie

Lelystad - De Avondvierdaagse Lelystad beleeft dit jaar haar 49e editie. Er wordt alweer volop ingeschreven. Vanaf dinsdag 11 juni tot en met de feestelijke intocht op vrijdag 14 juni lopen er weer duizenden wandelaars de 5 of de 10 kilometer door de stad.

Van oudsher is de Avondvierdaagse Lelystad een evenement waar bijna alle scholen aan meedoen, wat dit evenement toch zeker bijzonder maakt.

Het is ook één van de grootste evenementen in de regio, met ongeveer 3.300 geregistreerde wandelaars en 3.000 begeleiders in 2018. En het aantal wandelaars verdrievoudigt op de avond van de feestelijke intocht.

'Circus' is thema van intocht

Dit jaar is het thema tijdens de feestelijke intocht 'Circus'. Voor de best verklede groepen maar ook voor de best verklede individuele wandelaar is net als vorig jaar weer een prijs te winnen. 

Inschrijving

Inschrijven kan via de website van Avondvierdaagse Lelystad. Op deze site staat ook verdere informatie over de routes. Inschrijven in het inschrijfkantoor kan ook. Deze is geopend op zaterdag 8 juni tussen 10.00 en 14.00 uur en op de eerste loopdag vanaf 16.00 uur. Het inschrijfkantoor bevindt zich op Agorahof 19, waar voorheen Bakkerij Scheunhage gevestigd was.

Kijk voor meer informatie op. www.a4dlelystad.nl