Groot waterfeest in De Koploper

Lelystad - Dansen, spetteren en spelen in en om het water. Het kan zaterdag 18 mei tijdens het Zwemfestijn in zwembad De Koploper in Lelystad.

Het Zwemfestijn is een groot waterfeest voor kinderen van twee tot en met vijf jaar. Het is mogelijk mee te doen aan een zwemles, een les Ouder & Kind-zwemmen of één van de andere activiteiten.

Waterdans

Het Zwemfestijn gaat om 14.15 uur van start met de waterdans. Onder begeleiding van een zweminstructeur dansen de deelnemers op muziek in het warme water van het doelgroepenbad. Daarna kunnen ouders samen met hun kind(eren) een zwemles proberen, vrij zwemmen, klimmen en klauteren op een waterattractie en een parcours afleggen met leuke oefeningen in het water.

ABC De Kikker

Mascotte ABC De Kikker is van de partij en staat klaar om een foto te maken. Alsof dat nog niet genoeg pret is, is er een voorlees- en knutselhoek, kunnen kinderen geschminkt worden en met verf kliederen op de ramen. Het zwemfestijn eindigt met een mini kinderdisco.

Het is mogelijk aan het hele programma deel te nemen of aan een deel ervan. De toegangsprijs bedraagt één euro. Vooraf opgeven is niet nodig.

Programma

Het programma van het Zwemfestijn ziet er als volgt uit: 14.00 uur: deuren open, 14.15 uur: waterdans, 14.30 uur: les Ouder & Kind zwemmen, 14.45 uur: zwemles, 15.00 uur: les Ouder & Kind zwemmen, 15.30 uur: mini-kinderdisco, 16.00 uur: einde. Doorlopende activiteiten van 14.15 tot 16.00 uur: voorlezen in de voorleeshoek, vingerverven, op de foto met ABC De Kikker, knutselen, schminken, hindernisparcours en vrij zwemmen.