LTVL Gemengd 1 dendert door naar kampioenschap

Lelystad - Na vier weken competitie heeft Gemengd 1 van de Lelystadse tennisvereniging LTVL een gaatje geslagen met de concurrentie door een 8-0 overwinning op het Amersfoortse ALTA .

Gemengd 2 verloor van koploper Joy Jaagpad met 3-5 en het Herenteam ging in Krommenie met 2-4 ten onder.

Gaatje geslagen met de concurrentie

Het eerste gemengde team van LTVL heeft een gaatje geslagen met de concurrentie. Het team van captain Nuno van Os won met 8-0 van ALTA in Amersfoort. Directe concurrent Domstad liet punten liggen door te verliezen van Westerveld met 3-5. Hierdoor gaat het team nu met een voorsprong van 4 punten aan kop.

Gemengd 2 stond na de singelwedstijden 3-1 voor tegen de koploper Joy Jaagpad door goede overwinningen van Sterre Fleur Moerdijk, Levi Lens en Brian Valent. Helaas gingen alle dubbelwedstrijden verloren en werd alsnog met 3-5 verloren. Dit is niet de eerste keer dat het team de dus op de dubbels moet nog echt geschaafd worden.

Gemengd 2 op plek vijf

Gemengd 2 ging op bezoek bij Cromwijck en won met 5-3. De eerste twee weken deed het team het steeds prima in de enkelwedstrijden maar verloor het de dubbelwedstrijden. Zondag kwam het team met een 3-1 voorsprong uit de enkelwedstijden maar wist daarna nog 2 dubbels te winnen. Door deze overwinning staat het team op een prima vijfde plek.

Heren 1 één plek boven degradatiezone

Heren 1 ging zonder captain Imad Cherrat op pad.  Het team zat verder met examens waardoor Sam Rijpert eerder weg moest. Toch wisten de heren nog 2 punten te winnen maar verloren daardoor 2-4. Het team staat op de zesde plaats, één plek boven de degradatiezone.