Burak Yargan wordt trainer bij sv Reaal

Dronten - Vierdeklasser sv Reaal Dronten heeft Burak Yargan aangesteld als trainer voor het seizoen 2019/2020. Afgelopen seizoenen was de Lelystedeling hoofdtrainer bij tweedeklasser SV Lelystad.

Met naast de ambitieuze Yargan de ervaren assistent-trainer Martin Vredenburg en de, gelouterde en ervaren, Drontense trainers Jan Bezema en Rene Kranenburg op het beoogde tweede elftal, staat er een bekwame en ervaren technische staf op de selectie.

Stabiele derdeklasser

De doelstelling is duidelijk. Sv Reaal Dronten wil op een verantwoorde wijze een stabiele derdeklasser worden. Met de, op de deur van de selectie kloppende, jeugdspelers uit de JO19 en zelfs JO17 ziet de toekomst er goed uit.

Gezelligheidsvereniging

Naast deze sportieve ambitie wil sv Reaal Dronten het imago van gezelligheidsvereniging niet verliezen en zal de focus op het ontwikkelen van recreatief voetbal niet minder worden. Zo is het damesvoetbal groeiende en is er gestart met doelgroep kinderen in het autistisch spectrum (ASS) die onder deskundige begeleiding kunnen trainen en voetballen.

Zet daar naast nog eens de op het kleine sportpark huizende RS voetbalschool en het zal duidelijk zijn dat de club gezond is en volop in beweging is.