'Peppa Pig' is vrolijke en kleurrijke voorstelling

Dronten - ‘Verrassingsfeest’, de energieke voorstelling die zaterdag 18 mei om 15.00 uur te zien is in theater De Meerpaal in Dronten, bevat aanstekelijke liedjes, een kleurrijk decor en de bekende karakters uit de Britse animatieserie ‘Peppa Pig’.

In de smaak

Deze infrediënten zorgen ervoor dat de voorstelling bij de allerkleinsten (2+) én hun ouders, opa’s en oma’s in de smaak valt.

Tijdens de voorstelling is er veel interactie tussen de poppen en de kinderen. In een groot aantal scènes wordt de kinderen gevraagd te springen, te gaan staan of te roepen. Extra feestelijk is de aankleding rondom te voorstelling. Beleef met Peppa de leukste avonturen met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie.

Foto en dikke knuffel

Na afloop komt Peppa naar de foyer voor een foto en dikke knuffel.

Kaarten voor de voorstelling zijn te koop aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.