Univé opent winkel aan Stationsplein

Lelystad - Univé opent haar deuren in Lelystad. Vanaf 11 mei helpt de coöperatie vanuit de nieuwe winkel aan het Stationsplein 36 klanten met het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s.

Arnold Pietersen, vestigingsleider van Univé Lelystad: ‘Univé wil dichterbij haar leden in Lelystad en omstreken staan, met bovendien een relevanter aanbod van producten en diensten. Dankzij onze eerste winkel in de stad komen we niet alleen online, maar ook fysiek in contact met haar bewoners’.

Lelystad Verenigd

Sommige Lelystedelingen maakten al kennis met Univé Lelystad tijdens de campagne Lelystad Verenigd, waarbij de coöperatie bewoners van de stad opriep initiatieven aan te dragen die op lokaal niveau op een waardevolle manier aan de samenleving bijdragen. Uit de honderden ideeën die tijdens de zaterdagmarkten in de stad en via de campagnewebsite werden ingestuurd, kiest Univé er drie om ten behoeve van Lelystad een (financiële) bijdrage aan te leveren.

Volgens Pietersen typeert de campagne de diepgewortelde betrokkenheid van de coöperatie op lokaal niveau. ‘Vanuit ons coöperatieve gedachtegoed vinden we het belangrijk oog te hebben voor een ander en elkaar te helpen. Samen met en voor bewoners willen we ook vanuit onze nieuwe winkels maatschappelijk bijdragen.’

Preventie-evenementen

Univé houdt in de winkel ook preventie-evenementen. Pietersen: ‘Daarmee helpen we Lelystedelingen bij het voorkomen en beperken van hun risico’s. Denk aan EHBO-cursussen, brand- en inbraakpreventieavonden of onze gezondheidsdagen’.

Opening

De opening van de vernieuwde winkel van Univé in Lelystad vindt plaats op zaterdag 11 mei. Belangstellenden zijn van 13.00 tot 17.00 uur welkom aan het Stationsplein 36 voor een hapje en een drankje.