Wisentloop kent dit jaar geen voorinschrijving

Dronten - Atletiekvereniging Flevo Delta houdt woensdag 15 mei voor de 35e keer de Wisentloop. De start vindt plaats bij camping en horecacentrum 't Wisentbos in Dronten.

De Wisentloop staat vooral bekend als een gezellige loop waaraan iedereen kan meedoen die sportief bezig wil zijn.

Kinderloop

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er de Kinderloop van één kilometer. Deze start om 19.15 uur. Na de finish ontvangen alle kinderen een medaille als herinnering. De overige afstanden starten om 19.30 uur. Deelnemers kunnen zelf kiezen hoeveel ronden ze lopen: één, twee of drie. Wie drie ronden loopt, legt precies tien kilometer af.

Geen voorinschrijving

Er is dit jaar geen voorinschrijving. Inschrijven kan alleen op de avond zelf, vanaf 18.00 uur in het restaurant van Camping en Horecacentrum ‘t Wisentbos aan de West 1 in Dronten. Ook wordt geen klassement opgemaakt, dus er is geen individuele tijdsregistratie door middel van chips. Uiteraard is er wel de ouderwetse tijdklok. Voor de snelste vrouw en man is er de Wisentloop-wisselbeker en zoals gewoonlijk krijgt elke deelnemer na afloop de bekende Wisentloop-herinnering (na inlevering van het startnummer).

Zie www.avflevodelta.nl