Wandelen tijdens zonsondergang in het Kuinderbos

Bant - Een route lopen van 5,5 kilometer met een groep door het Kuinderbos. Op zaterdagavond 11 mei is er een Stilte-Bewustzijnswandeling met na afloop samenzijn om het vuur.

Anita Boes uit Emmeloord verzorgt deze wandeling vanaf natuurkampeerterrein De Veenkuil tijdens de zonsondergang. 'Ik geloof erin dat als je samen in stilte in de natuur bent, dat je je weer kan verbinden met jezelf en daardoor beter met anderen', vertelt de natuur-wandelcoach. 'De gesprekken na afloop om het vuur zijn tevens waardevol, deelnemers halen daar ook inspiratie uit'.

Anita verzorgt al voor het vierde jaar de stiltewandelingen. Sinds twee jaar heeft elke wandeling een thema. In de maand mei zie je de natuur steeds meer tot bloei komen. Tijdens de wandeling wordt onderweg een paar keer bewust stilgestaan bij verandering die in jouw leven speelt. Hoe zorg jij ervoor dat wat binnenin jou speelt naar buiten komt?

De inloop is vanaf 19.00 uur. Rond 19.30 uur start de wandeling en rond 21.30 uur is de afsluiting rondom het vuur. Er wordt een onkostenvergoeding gevraagd. Meelopen met deze wandeling kan na aanmelding via de website www.anitaboes.nl/stiltewandelingen