Tip van sluier nieuw theaterseizoen De Meerpaal

Dronten De Meerpaal licht vast een tipje of van de sluier betreffende het nieuwe theaterseizoen. Op 26 maart 2020 om 20.15 uur is de voorstelling ‘Hendrik Groen - Zolang er leven is’ te zien.

Dé knuffelbejaarde van Nederland komt volgend seizoen in het theater: de nagelnieuwe ‘Hendrik Groen - Zolang er leven is’, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Deze voorstelling is voor de liefhebbers van komedie en van Hendrik Groen nu al te boeken bij De Meerpaal. Extra leuk: in ‘Hendrik Groen - Zolang er leven is’ zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers.

Levenslustig verhaal

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige ‘Hendrik Groen’-voorstelling - met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, ‘in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit’.

Ruim half miljoen exemplaren verkocht

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

Tijdens de Premièreavond voor Meerpaalpashouders, op vrijdag 17 mei, presenteert De Meerpaal de bezoekers op een deel van het aanbod van het nieuwe theaterseizoen. De avond start om 20.00 uur. Om de bezoeker te inspireren, verzorgen diverse artiesten mini-optredens en worden trailers van nieuwe voorstellingen getoond. Natuurlijk is er ook een hapje en drankje. Het belooft een avond vol verrassingen te worden. De toegang tot deze inspirerende avond is met de nieuwe Meerpaalpas gratis.