Alice Naber wil met eventing team naar Olympische spelen Tokyo

Zetten - Na een periode van 20 jaar sponsoring door ACSI van Olympisch amazone Alice Naber uit Biddinghuizen, komt ACSI nu met het veelbelovende vervolg: een heel eventing team.

Het ACSI Eventing Team bestaat naast Alice Naber (48) uit de succesvolle ruiters Janneke Boonzaaijer (22) en Thierry van Reine (19). Daarmee is het tweede commerciële Nederlandse eventing team een feit. Op de North Holland Horse Trials in Oudkarspel met Pasen (19-21 april) komt het hele team herkenbaar in de ACSI-kleuren aan de start.

Met het team wil ACSI de eventingsport in Nederland in de breedte steunen en een positieve impuls geven. Alice Naber: 'Ik vind dit team een superkans. Ik ben er dankbaar voor en erg blij mee. Ik zal er alles aan doen om dit team tot een succes te maken en mijn teamgenoten helpen waar ik kan'.

Alice Naber nam deel aan meerdere NK’s, EK’s en het WK 2018 in het Amerikaanse Tryon. Hoogtepunt was de succesvolle deelname in 2016 aan de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Nu is het grote doel voor Alice en het ACSI Eventing Team weer een Olympische Spelen, hopelijk te beginnen met Tokyo.