Veel belangstelling verwacht voor raadssessie over bouwplannen in Noordzoom

Lelystad - De gemeenteraad van Lelystad verwacht vanavond (16 april) veel publieke belangstelling voor de derde beeldvormende raadssessie over de plannen voor het bouwen van villa's in de Noordzoom.

Deze keer geen mogelijkheid tot inspreken

Tijdens de eerste twee sessies zijn 20 insprekers aan het woord geweest. Om de raad en het college in staat te stellen om overleg met elkaar te voeren, is er bij deze derde keer geen mogelijkheid tot inspreken door inwoners of andere belanghebbenden.

Publiek is welkom op publieke tribune

Publiek is uiteraard van welkom en kan plaatsnemen op de tribune. De sessie kan hier online gevolgd worden. De sessie in het stadhuis begint om 19.00 uur.

Bij het vervolg, de Oordeelsvormende sessie, is het wel mogelijk om in te spreken. Hiervoor kan men zich aanmelden via de griffie (griffie@lelystad.nl). Wanneer de volgende Oordeelsvormende sessie plaatsvindt, wordt gepubliceerd op de agenda van de Lelystadse gemeenteraad.   

Overigens kunnen inwoners en belanghebbenden te allen tijde hun bijdrage schriftelijk delen met de gemeenteraad via griffie@lelystad.nl; de inbreng wordt doorgestuurd naar alle raadsleden.

Gerelateerd nieuws