Teams LTVL doen het goed in tweede week

Lelystad - De gemengde teams van LTVL hebben het in de tweede week van de competitie weer goed gedaan. Gemengd 1 won met 8-0 en het tweede team speelde 4-4. Ook de jongste jeugd deed het goed. Het herenteam ging kansloos onderuit in Nieuwerkerk aan de IJssel.

Gemengd 2 speelde thuis tegen Bosheim 4 uit Bussum. De formatie van teamcaptain Maaike Bosboom wist alle 4 de singelwedstrijden te winnen maar verloor, net als vorige week, alle dubbelwedstrijden.

De dag begon goed. Mila Dumartin, Sterre Fleur Moerdijk, Levi Lens en Brian Valent wonnen hun enkelwedstrijden waardoor LTVL op een 4-0 voorsprong kwam. Zeker de wedstrijden van Levi Lens en Brian waren thrillers. Levi won in de derde set met 7-6 en Brian met 6-4 in de derde set. De dubbelwedstrijden gingen verloren waardoor de uitslag 4-4 werd.

Gemengd 1 speelde uit tegen Blaricum 1 en won eenvoudig met 8-0. Net als vorige week werden de wedstrijden eenvoudig gewonnen, er werd zelfs geen set afgestaan. Door deze overwinning staat LTVL aan de kop samen met Domstad uit Utrecht en Het Spieghel uit Hilversum.

Het eerste herenteam van LTVL speelde uit tegen Nieuwerkerk 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Nadat het team vorige week nogal ongelukkig verloor van Arnolduspark gingen ze deze week met 6-0 onderuit. Hierdoor staat het team onderaan in de poule.

De jongste spelers van LTVL deden het ook goed. Zowel de Groen teams als de teams tot en met 14 jaar wisten bijna allemaal hun wedstrijden te winnen of gelijk te spelen. 
Op de foto