Rayen Panday schuwt geen enkel onderwerp

Dronten - Rayen Panday staat zaterdag 11 mei om 20.30 uur in theater De Meerpaal in Dronten met een reprise van zijn show ‘Fenomeen’.

Op fenomenale wijze

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per sé zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

Eén van de meest gewilde namen

In 2008 debuteerde Rayen Panday op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij won dat festival. Hij brak in 2016 definitief in Nederland door met de voorstelling ‘Niet Verder Vertellen’ en is momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland is het zo ver: Rayen maakt met ‘Fenomeen’ dé voorstelling die het hele spectrum omvat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. Panday en publiek komen tot de kern.

Reserveren

Kaarten reserveren kan aan de kassa op het Serviceplein in De Meerpaal (geopend van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388 770 en via de website van De Meerpaal.