Nederpop All Stars is Feest der herkenning

Dronten - Oude tijden herleven en het dak gaat er af met de Nederpop All Stars, vrijdag 10 mei om 20.15 uur in theater De Meerpaal in Dronten.

Aan de wieg van Nederpop-klassiekers

Na een succesvolle eerste theatertournee kon een tweede niet uitblijven. Een band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal. Denk aan Nederpop-pareltjes als ‘België’, ‘Vriendschap’, ‘Stiekem Gedanst’, ‘Suzanne’, ‘Laat me/Vivre’ en ‘De Bom’. Met de Nederpop All Stars voelt het alsof de jaren van Toontje Lager, VOF de Kunst, Doe Maar, Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Liesbeth List nooit zijn weg geweest. Het wordt meezingen en -dansen in dit feest der herkenning. Na afloop komt de cast ook nog even in de foyer.

Speciale gasten

Sander van Herk (Goede Doel), Luc de Bruin (Alderliefste), Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje/Jersey Boys), Robert Kramers (Alderliefste) en Marco Hoogland (onder anderen Alderliefste), worden bijgestaan door speciale gasten Nol Havens (VOF de Kunst) en Erik Mesie (Toontje Lager).