Meerpaal toont nieuwe films in meivakantie

Dronten - In de bioscoop van De Meerpaal draaien in de meivakantie nieuwe films. Van ‘Captain Marvel’ en ‘Missing Link’ tot ‘Baantjer - het begin’, er is voor ieder wat wils.

Bijzonder pretpark

Splinternieuw is de film ‘Wonder Park’, het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje - genaamd June - werkelijkheid wordt.

In ‘Missing Link’ is de charismatische avonturier Sir Lionel Frost stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

Compleet nieuw avontuur

Marvel Studios’ ‘Captain Marvel’ is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.

Rauw politiestation

In ‘Baantjer - het begin’ wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) in de roerige jaren tachtig gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.