Lelystad per step beleven

Lelystad - Het is vanaf zaterdag 13 april mogelijk om in Lelystad steps te huren voor recreatieve doeleinden. Steppin Lelystad opent die dag om 13.00 uur feestelijk haar deuren bij B&B de Kandelaar aan de Hoekwantweg 11 in Biddinghuizen. De opening is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.

'Beleef Lelystad per step'

Met de slogan ‘Beleef Lelystad per Step’ biedt Steppin Lelystad een concept waarmee het verhaal van Lelystad en de highlights van de stad op een leuke en gemakkelijke manier beleefbaar worden, namelijk per step. ‘Steppen is leuk en gemakkelijk en Lelystad is verrassend,’ aldus Liselot Gerritzen, initiatiefneemster van Steppin Lelystad.

Haal- en brengservice

Steppin Lelystad levert steps af en neemt steps weer in op elke gewenste locatie in Lelystad. Door deze flexibele insteek is het niet noodzakelijk om een rondje te steppen en hoeft men dus niet perse terug te keren naar het startpunt. De haal- en brengservice in Lelystad is inbegrepen bij het uurtarief.

Tulpenroute

De opening van Steppin Lelystad valt samen met publieksevenement Tulpenroute Flevoland 2019. Op 13 april zijn de officiële opening van Tulpenroute Flevoland en de jaarlijkse tulpenmarkt ook bij B&B de Kandelaar gepland. Vanaf 14 april zijn de steps beschikbaar vanaf de locatie Shortgolf, voor het steppen van de uitgezette tulpenroute in het rivierduingebied ten noordoosten van Lelystad.