Jeugdige waterpoloërs zoeken versterking

Dronten - Het E-waterpoloteam van Zuiderzeezwemmers uit Dronten is op zoek naar teamleden. Volgend jaar willen de jonge waterpoloërs graag met een volledig team de competitie in.

Miniwaterpolotoernooi

Ter voorbereiding daarop hebben de huidige leden van het team - Arnoud, Jari, Sem, Stan en Wiliam - recent deelgenomen aan het vijfde miniwaterpolotoernooi uit een serie van zes. Miniwaterpolo is bedoeld om kinderen onder elf jaar op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met waterpolo. Deze toernooireeks wordt georganiseerd door Zuiderzeezwemmers en vijf andere verenigingen uit Gelderland, Overijssel en Flevoland. Dit keer werd gespeeld in Almelo. De vijf jongens uit Dronten werden bijgestaan door een gastspeelster uit Almelo. Ine speelde net als Arnoud voor het eerst mee.

Mooie medaille

Samen met de inmiddels al meer ervaren spelers Jari, William, Sem en Stan boden ze de tegenstanders twee mooie wedstrijdjes. Na afloop leverde dat een mooie medaille op als herinnering. Op 11 mei staat de zesde en laatste ronde op het programma in Twello.

Langskomen op de training

Kinderen onder elf jaar die graag kennismaken met waterpolo kunnen langskomen op de training. Deze vindt plaats op woensdag van 18.00 tot 18.45 uur in zwembad Overboord in Dronten