Lezing over chemtrails in Dronten

Dronten - In het kader van KoffieMet verzorgt journalist en onderzoeker Fred Teunissen maandag 15 april in De Meerpaal in Dronten een lezing over zijn boek ‘Hemel onder Vuur’.

Broodje aap-verhaal

Condensatiesporen van vliegtuigen worden contrails genoemd, chemische sporen van vliegtuigen worden chemtrails genoemd. Vroeger vond Teunissen chemtrails een broodje aap-verhaal. Als journalist werd hij in 2015 echter toch getriggerd om onderzoek te doen nadat hij lang naar de lucht had gekeken en zich afvroeg wat er zich allemaal boven zijn hoofd afspeelde.

'Hemel onder Vuur'

Dit onderzoek bracht hem tot het schrijven van het boek ‘Hemel onder Vuur’. Hij beschrijft onder meer dat chemtrails metalen nanodeeltjes zijn die de atmosfeer elektrisch geleidend maken. Het zogenaamde ‘sprayen’ is maar één kant van de chemtrail-medaille. De andere is het ‘zappen’: het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer. Ook dit zappen heeft ingrijpende gevolgen voor de gezondheid van alles wat leeft en groeit omdat het weer hierdoor kan worden beïnvloed . Rijst de vraag: ‘Zijn deze chemtrails goed te gebruiken voor militaire toepassingen?’

Aluminium nanodeeltjes

Daarnaast ook goed om te onderzoeken: ‘Wat doen de aluminium nanodeeltjes met onze hersenen?’ Oud-piloot Willem Felderhof heeft in 2017 in de Zemblareportage ‘Gif in de cockpit’ verteld over stoffen waar hij ziek van is geworden, het aerotoxisch syndroom. Om goed te kunnen onderzoeken wat deze deeltjes doen met mens en natuur pleit Fred voor een SkyLab: een burgerinitiatief dat onafhankelijk van de overheid met geavanceerde meetapparatuur gaat vaststellen wat er zoal uit de hemel op ons neerdaalt. Van een broodje-aapverhaal naar een boek over chemtrails naar een Skylab, een bijzondere avond met journalist Fred Teunissen.

De lezing begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Voor aanmelding en meer informatie zie de site van KoffieMet. Aan deze lezing zijn kosten verbonden.