Huiskamerfestival krijgt extra zomereditie

Lelystad - Het Huiskamerfestival van vorig jaar krijgt dit jaar een vervolg. Lelykracht, de organisator van dit initiatief, kreeg zoveel positieve reacties, dat er een extra zomereditie is gepland. Op 30 juni zullen allerlei huiskamers in Lelystad een podium bieden aan allerlei talent.

Gratis festival

Inmiddels hebben zich bijna dertig artiesten gemeld. Voor deze artiesten is de organisatie op zoek naar mensen die hun huiskamer beschikbaar willen stellen.

Het Huiskamerfestival is een gratis festival waarbij vooral lokaal talent optreedt in diverse huiskamers in de stad. Op één middag zijn dit drie optredens van elk een half uur. Artiest en huiskamer worden aan elkaar gekoppeld, maar mensen mogen zich ook samen opgeven. Inwoners van Lelystad kunnen vervolgens aanschuiven bij de gratis optredens.

Heel Lelystad

Huiskamers uit de hele stad kunnen zich aanmelden. Op de website van Lelykracht staan de beschikbare artiesten. Hier kunnen mensen kijken wat ze leuk vinden, wat bij ze past. Deze artiest kunnen ze kiezen en dan is er een match. Vervolgens wordt huiskamer met de artiest opgenomen in het programma van het Huiskamer Festival.

Lokale artiesten kunnen zich aanmelden tot 15 april. Huiskamers kunnen zich nog aanmelden tot 19 mei. Dat kan via www.lelykracht.nl/huiskamerfestival.