Veel eigen spelers in eerste teams van LTVL

Lelystad - De KNLTB-tenniscompetitie is zaterdag 6 april van start gegaan. LTVL neemt met ruim dertig teams deel aan verschillenden competities op vrijdag, zaterdag en zondag.

Sterkste competitie

De zondag gemengde competitie is de sterkste competitie. De club van het Sportpark Langzand speelde ooit hoofdklasse en gaat dit jaar de competitie in met twee teams in de 4e klasse. Dit zijn teams samengesteld uit spelers die uit het Jeugdplan komen van de club. Mila Dumartin, Maaike Bosboom, Saskia Vogelzang, Brian Valent, Nuno van Os en Levi Lens zitten vanaf jong af aan in het ambitieuze Jeugdplan van de vereniging. De teams worden aangevuld met Jody Faber en Sterre Fleur Moerdijk.

Enkelwedstrijd

Zondag speelde Gemengd 1 thuis tegen Westerveld 1 en won met 7-1. Enige partij die verloren ging was de enkelwedstrijd van Jody Faber.
Gemengd 2 ging op bezoek bij Eindenhout 1 in Haarlem en verloor nipt met 3-5. Het team kwam met 3-1 voor door overwinningen van Brian Valent, Levi Lens en Sterre Fleur Moerdijk. Helaas gingen de dubbelwedstrijden verloren.

Heel jong team

Het eerste herenteam van LTVL speelt in de 1e klasse. Een hele sterke competitie waarin LTVL aantreedt met en heel jong team. Imad Cherrat speelt er al jaren in en is captain van het team waar verder Marc Janse, Christopher Lam, Romnick Evangaliste en Sam Rijpert in spelen.
Het team speelde thuis en verloor met 2-4. Drie enkelwedstrijden gingen in drie sets verloren.