Nieuwe films in De Meerpaal

Dronten - In De Meerpaal zijn weer nieuwe films te zien: ‘Captain Marvel’ (3D), ‘Missing Link’ (Nederlandstalig) en ‘Masha en de Beer 2’.

Ondeugend meisje dat niet stil kan zitten

In ‘Masha en de Beer 2’ beleven Masha, een ondeugend meisje dat niet stil kan zitten, en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. Van logeerpartijtjes tot een potje ijshockey en van apenstreken tot zeemeerminnen, met Masha en de Beer is het altijd een dolle boel! Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Zapp.

[De tekst gaat verder na de trailer]

Stomverbaasd

In ‘Missing Link’ is de charismatische avonturier Sir Lionel Frost stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde ‘Link’ is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant, maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

[De tekst gaat verder na de trailer]

Compleet nieuw avontuur

Marvel Studios’ ‘Captain Marvel’ is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk.