Gratis familieconcert in de Hanzeborg

Lelystad - Na het succes van voorgaande jaren wordt er op zondag 7 april weer een familieconcert gehouden in de Hanzeborg in Lelystad. Diverse musici gaan het publiek verrassen met prachtige muziek.

Het concert voor (buurt) bewoners, familieleden en andere belangstellenden begint om 14.30 uur. Woonzorg Flevoland en Stichting Amare Consort nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.

Huiselijk karakter en gevarieerd programma

Het familieconcert heeft een huiselijk karakter en biedt een brede variatie aan diverse muziekstijlen zoals klassiek/romantische muziek en evergreens, gespeeld op uiteenlopende muziekinstrumenten waaronder piano, viool en klarinet. Het programma bestaat uit twee onderdelen. Er wordt gestart met licht-klassieke en romantische muziek met composities van onder andere Bizet, Kreisler en Chopin. De uitvoerende musici zijn Dorry Hamerslag (klarinet), Piet Verzijde (accordeon) en Peter Ligtermoet (viool). Lucia Corneljo en Stans en Guido Meisner bespelen de vleugel. Na de pauze kunnen de aanwezigen genieten van een optreden van leerlingen van de Scholengemeenschap Lelystad. Zij presenteren een zeer gevarieerd muziekonderdeel. Kortom: puur plezier voor jong en oud, waarbij het publiek op lichtvoetige wijze in contact wordt gebracht met verschillende goed in het oor liggende genres.

Toegang en aanmelden

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. De deuren gaan open om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden wordt geadviseerd om verzekerd te zijn van een plek. Dit kan bij de receptie van de Hanzeborg via telefoonnummer 0320-229111 of e-mail receptie-a@woonzorgflevoland.nl.