Walibi Holland opnieuw uitgeroepen tot meest sensationele pretpark

Biddinghuizen - Walibi Holland is vandaag, bij de uitreiking van de jaarlijkse Diamond ThemePark Awards, flink in de prijzen gevallen. Het pretpark in Biddinghuizen ontving drie awards, waaronder de award voor het Meest sensationele park van Nederland en België.

Achtbaan Goliath won de award voor Beste Achtbaan en Halloween Fright Nights werd door de jury beoordeeld als Beste Evenement.

Dit jaar werden de Diamond ThemePark Awards voor de negende keer uitgereikt. De genomineerde pretparken werden beoordeeld door een fan-jury en een park-jury. Pretparkfans stemden dit jaar massaal op de verschillende categorieën: de organisatie verwerkte ruim 46.000 stemmen uit heel Europa.

Meest sensationele park

De jury overhandigde Walibi Holland de prijs voor het 'Meest sensationele park'. Vorig jaar kreeg het pretpark in deze categorie ook al de meeste stemmen. De award sluit goed aan bij de visie van het park: sensatie speelt namelijk een belangrijke rol bij een bezoek aan Walibi Holland.

Beste evenement

De award voor 'Beste evenement' werd – net als vorig jaar – toegekend aan Halloween Fright Nights. In 2018 vond het horror-event voor de achttiende keer plaats, waarbij ditmaal het rad van Eddie de Clown centraal stond. Onder de noemer 'Your life is a gamble' werd tijdens een speciale Roast-show bepaald over het lot van verschillende slachtoffers. Met zes Haunted Houses, zes Scare Zones en twee gruwelijke experiences viel Halloween Fright Nights vorig jaar dubbel in de prijzen. Het evenement werd toen ook benoemd tot Beste evenement in een Europees amusementspark, uitgereikt door World of Parks.

Beste achtbaan

Voor Walibi Holland werd de prijsuitreiking nog succesvoller toen bekend werd dat Goliath de meeste stemmen had ontvangen in de categorie 'Beste achtbaan'. Goliath is de hoogste, snelste en langste stalen achtbaan van de Benelux en valt bij veel Walibi-bezoekers in de smaak.

Kijk voor meer informatie op de website van Walibi Holland.