Ondernemersfamilie Schuurhuis viert jubileum

Biddinghuizen - De familie Schuurhuis viert deze week dat ze veertig jaar een winkel in Biddinghuizen heeft. Op maandag en dinsdag kreeg de Albert Heijn al een feest-metamorfose en werden klanten getrakteerd op iets lekkers.

Op 1 april 1979, en dat was zeker geen grap, vond de start plaats van de, tot nu toe, 40 jaar durende ondernemersreis van de familie Schuurhuis in Biddinghuizen. Aan de eerste winkelpui hing de Centra-vlag, later vervangen door de huisstijl van C1000 en nu alweer ruim 5 jaar Albert Heijn. Dit jubileum mag volgens Jan Schuurhuis niet ongemerkt voorbijgaan en daarom wordt er deze week feest gevierd.

Vanmiddag (woensdag 3 april) kunnen de jongste Biddinghuizenaren vanaf 13.45 uur in 't Koetshuis genieten van de Telekids Disco Show met onder andere een Telekids-quiz en een optreden van RAAK! Op donderdag 4 april wordt er voor senioren, eveneens in ‘t Koetshuis, een gezellige koffieochtend georganiseerd .

Aanmelden voor deze ochtend kan via 40jaarschuurhuis@gmail.com of aan de servicebalie van de winkel. Vrijdag en zaterdag staan er in de winkel allerlei lekkere hapjes klaar en kan men meekijken over de schouder van een kok.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van AH Jan Schuurhuis.