Lisette van ’t Oever start praktijk als klassiek homeopaat en coach

Dronten - Lisette van ’t Oever is in Dronten haar eigen praktijk als klassiek homeopaat en coach gestart. 'Ik behandel uiteenlopende klachten bij mensen middels klassieke homeopathie en coach volwassenen of jongeren die vastlopen in hun relatie of geaardheid'.

'Homeopathie is op mijn pad gekomen via mijn kinderen en liet mij niet meer los. Het is een milde holistische geneeswijze die recht doet aan de persoon en zijn of haar klachten', vertelt Lisette. Tijdens de behandeling middels homeopathie staan de persoonlijke klachten centraal en is er tijd, aandacht en ruimte voor het verhaal en de ervaring van de behandelde persoon. Homeopathie kan ingezet worden bij fysieke, mentale en emotionele klachten en gaat uit van het unieke van de patiënt. Van klachten als oorontstekingen, astma, chronische verkoudheid tot verdriet, depressie of angst. Lisette: 'In mijn consulten kijk ik naar het unieke van de persoon en zijn of haar klachten. Dit leidt mij naar het antwoord tot het geneesmiddel. Zodat de balans wordt hersteld en de klachten verdwijnen'.

Coaching

De coaching die Lisette biedt is er op gericht om ondersteuning te bieden in relaties of geaardheid (LHBTI). 'Coaching is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring en door de beperkte mogelijkheden in de regio om te spreken over relatievormen en LHBTI. Het is zo belangrijk om je te kunnen meten aan gelijkgestemden, om open in gesprek te kunnen over wat jij voelt en ervaart bij mensen die jou kunnen begrijpen'.

Lisette biedt een veilige ruimte om open te kunnen spreken over gevoelens en wil die opstap bieden die nodig is om weer keuzes te kunnen en durven maken waarin jij je thuis voelt. Zodat je weer verder kan op eigen kracht.  

Voor meer informatie over de praktijk: www.lisettevantoever.nl