Broodjesbar nu ook Lelypas-ondernemer

Lelystad - Broodjesbar Lelystad sluit zich aan bij de lijst met Lelypas-ondernemers. De Broodjesbar, die haar derde jaar in gaat als ondernemer in Lelystad, is een koffietent annex lunchroom waar je op reservering ook avondmaaltijden op kunt halen.

De Broodjesbar, gehuisvest op het Agorahof, wordt gerund door een klein maar hecht team van medewerkers. Samen bereiden zij elke dag verse broodjes, sapjes en op reservering zelfs volledige avondmaaltijden. Met als slogan ‘100% eerlijke producten gemaakt met 100% liefde’ richt de Broodjesbar zich op jong en oud. 'Met steeds meer grote organisaties, zoals de gemeente, die Lelypas cadeaukaarten afnemen zien we dat het gebruik van de Lelypas toeneemt. Wij doen hier dan ook graag aan mee en hopen dat er veel mensen bij ons met de Lelypas komen sparen en verzilveren', aldus Bouchra Aracher van Broodjesbar Lelystad.

Lelypas groeit door

Met de Broodjesbar als nieuwe Lelypas-ondernemer is de Lelypas weer een ondernemer rijker. De Lelypas is een combinatie van een cadeau- en loyaltykaart. De pas is gratis verkrijgbaar bij alle deelnemers met als doel om lokale inwoners en ondernemers te verbinden. Bij een besteding bij een van de deelnemende ondernemers spaar je punten die gelijk staan aan geld. Deze gespaarde punten zijn vervolgens weer te verzilveren bij een aangesloten ondernemer naar keuze. Vanaf heden is het ook mogelijk om te sparen en te verzilveren bij de Broodjesbar.

Kijk hier voor meer informatie over de Lelypas.