Tulpenroute Flevoland zit vol met activiteiten

Regio - Tulpenroute Flevoland, die voert door het buitengebied van Dronten, Lelystad en Zeewolde, vindt plaats van 13 april tot en met 5 mei. De eerste bloeiende tulpenvelden zijn al gespot.

‘Een van de doelen van Tulpenroute Flevoland is om mensen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van Flevoland. Dit doen we onder andere door in de buurt van de routes leuke activiteiten aan te bieden’, vertelt voorzitter Herman Vermeer.

Op de website van Tulpenroute Flevoland is een handige activiteitenkalender te vinden. Zo kun je gedurende de tulpenroute iets drinken in de boomgaard bij Boerderijwinkel Klaren aan de Boudewijnlaan 15 in Dronten. Of een ijsje eten bij Melkveebedrijf Brouwer aan de Zeebiesweg 37 in Biddinghuizen. Op beide bedrijven kun je ook een rondleiding krijgen.

Tijdens Tulpenroute Flevoland wordt op zaterdag 20 april extra uitgepakt langs de route in Zeewolde. Diverse bedrijven die langs de route zitten, openen deze dag hun bedrijf om nog beter kennis met hen en het buitengebied te maken. Zo organiseert Boerenbedrijf Struijk aan de Reigerweg 6 deze dag een gezellige Boerenmarkt.