Rally for Kids op het Midland Circuit

Lelystad - Rally for Kids houdt vrijdag 31 mei op het Midland Circuit in Lelystad het eerste evenement van 2019.

Rally for Kids is een stichting die al sinds 2006 kinderen met een ziekte, handicap of beperking in contact brengt met de rally en 4x4 autosport.

Behandeld als een VIP

Gezinnen met kinderen die binnen de doelgroep van Rally for Kids vallen, kunnen zich aanmelden voor dit evenement via de site van de stichting. De kinderen worden tijdens dit speciale rally-evenement als VIP behandeld. Ze kunnen plaatsnemen in de stoel van de navigator en ervaren hoe het is om over een circuit te racen - dit laatste uiteraard met aangepaste snelheid.

Een dag zonder zorgen

Doel van het evenement van Rally for Kids is dat de kinderen en hun ouders even een dag de zorgen kunnen loslaten. Het is een dag waarop kinderen even kind mogen zijn en de gezinnen kunnen genieten van al wat je wordt aangeboden, een dag ook om als gezin mooie herinneringen te maken.

Naast het meerijden in de speciale rallywagens zijn er nog meer activiteiten. Zo is er een knutseltafel, zijn er springkussens, skelters en play-seats. Voor eten en drinken wordt gezorgd door het team van het Midland Circuit.

Er zijn voor de gezinnen geen kosten verbonden aan dit evenement. De Rally for Kids maakt dit dankzij betrokken sponsoren, rallyrijders en vrijwilligers mogelijk.

Voor vragen kunnen belangstellenden mailen naar helga@rallyforkids.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Rally for Kids.