Home4Kids opent haar deuren in Dronten

Dronten - Home4Kids is verhuisd naar Het Zwarte Water in Dronten. Eigenaresse Ada Veldkamp runt sinds 2016 een praktijk voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 18 jaar met psychische problemen, gedrags- en/of ontwikkelingsstoornissen of een stoornis in het autistisch spectrum.

Het werd tijd voor een groter onderkomen en dat heeft ze gevonden aan Het Zwarte Water 49. Begin maart heeft de verhuizing plaatsgevonden.

Kinderen richting geven aan hun leven

Home4kids onderscheidt zich van andere organisaties door bewust kleinschalig te blijven werken, zodat de persoonlijke aandacht die deze kwetsbare groep nodig heeft optimaal is. Ada Veldkamp: 'Ik denk in mogelijkheden. Bij mij is iedereen gelijk. Ik voel me erg betrokken bij het welzijn van anderen. Mijn werk doe ik op gevoel, op mijn intuïtie. Het werken met kinderen en hen richting te kunnen geven aan hun eigen leven maakt mij tot een tevreden mens'.

Diverse soorten opvang

Home4Kids beschikt over faciliteiten die op de problematiek van deze kinderen is afgestemd en biedt verschillende soorten opvang. 'Door naar het kind te kijken en te luisteren krijgt het kind erkenning. De flinke dosis ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs, de duidelijk aanwezige structuur samen met de pedagogische ondersteuning zorgen ervoor dat de kinderen kunnen leren en groeien. Dat geeft mooie resultaten en maakt mij trots', aldus Ada.

Home4Kids heeft een samenwerking met Jeugdhulp & Gezinsondersteuning van gemeente Dronten en gemeente Lelystad.

Kijk voor meer informatie op de website van Home4Kids.