Zakelijk magazine Handel & Wandel in nieuw jasje gestoken

Dronten - Handel & Wandel, het zakelijk magazine van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) uit Dronten, is vernieuwd. Tijdens een feestelijk moment namen OVDD-voorzitter Martien Hermans en wethouder Economische Zaken, Irene Korting, het vernieuwde magazine in ontvangst.

Het bestuur van de OVDD wil graag dat een grote verscheidenheid aan ondernemers uit de gemeente Dronten het blad maakt. Dat moment was nu gekomen. 'We hebben meer ondernemers betrokken bij het team, de samenwerking met team Economie van de gemeente Dronten versterkt en de bladformule aangepast. Je ziet dat alles terug in een eigentijdse vormgeving en een nog pakkender inhoud. Ook is meer ruimte gecreëerd voor zakelijk nieuws van niet-leden', vertelt de nieuwe hoofdredacteur, Carien van der Marel.

Bestaansrecht

Volgens de OVDD heeft het ledenmagazine na vijfentwintig jaar nog steeds bestaansrecht. 'We willen ondernemers informeren, uitdagen en inspireren op het gebied van bedrijvigheid. Dat doen we via onze website, sociale media, bijeenkomsten, maar niet in de laatste plaats via Handel & Wandel. Als OVDD blijven we vertellen wat we doen en achtergrondverhalen van ondernemers met een drive werken vaak aanstekelijk', aldus Martien Hermans.  

Kuifje uit Dronten

Wethouder Irene Korting had voor de gelegenheid een editie van Kuifje uit 1979 meegenomen, gedrukt door Casterman uit Dronten. Zij wil als wethouder op haar manier ook een actieve bijdrage leveren om verhalen van Drontense ondernemers door te vertellen.

Handel & Wandel verschijnt drie keer per jaar in print en de OVDD geeft het magazine uit. In de bibliotheek ligt een aantal exemplaren om te lezen of gratis mee te nemen.